Medewerker bediening
Taken
Voor diverse opdrachtgevers zijn we opzoek naar medewerkers voor in de bediening (m/v).
Het werk zal voornamelijk zijn het bedienen van de gasten in het restaurant gedeelte en in de zomer eventueel op de terrassen.
Werktijden: Doordeweeks en in het weekend. (flexibel inzetbaar)
Functieomschrijving:
serveren van gerechten en dranken.
klaarmaken van diverse dranken.
verzorgen van voorbereidende werkzaamheden, zoals het aanvullen van werkvoorraden.
Mise an Place
Funtie-eisen:
Horeca- ervaring. (min. 6 maand)
Een afgeronde horeca opleiding is een pré.
Een gastvriendelijke en gastgerichte instelling.
Een flexibele instelling die beschikbaar is op wisselende dagen, zowel overdag als 's avonds, in het weekend en op feestdagen.
Wij bieden jou:
• Afwisselend werk in een unieke werkomgeving.
• Kans om te leren/doorgroeien.
• Salaris conform horeca cao.